Kurser – Andning i praktiken

 Aktuella kurser – från liten till stor

 • Snabbt igång
 • 28-dagarsträningen – fullt ut!
 • Mjuka rutiner
 • Stöd i din utbildning – till instruktör på engelska eller svenska
 • Dessutom träning i grupp eller en och en – enstaka stund – eller över tid. Hör av dig!

Medveten Andning i praktiken

För dig som ser fördelen med att ha en Andningsinstruktör/coach som hjälper dig hitta verktyg till att förbättra din hälsa och välmående!

“Kan-själv” – sån är jag – så jag läser och fixar mig fram – om jag inte är för trött eller inte riktigt förstår. Då skaffar jag en coach. Är du i “kan-själv-stadiet” – köp en bok och träna själv! Här gör du det! Annars… Skaffa dig en Andningscoach!

 

En Coach tar dig från A till B – om du sitter kvar i bussen hela vägen.Related image

En sak är säker – ett steg i taget så kommer man fram – om man inte ger upp. Förbättra din hälsa, energi och harmoni på det naturligaste sättet i världen: Syre till cell – när du vet hur man gör! Det är just det som är kruxet – det är inte riktigt så lätt som det är enkelt! Vi har ju 168 timmar i veckan att ordna till det allra bästa – eller ställa till oreda i kroppen med – och hur ser din vecka ut?

För vem? Bara för dig som verkligen är bestämd att lägga tid på att öka din förståelse för andningens helande kraft. Eller motsatsen! Det är lika tråkigt för mig som för dig om du inte tar dig tid att göra det du bestämt dig för och hoppas på. Stor eller liten spelar mindre roll. Men barn ihop med sina föräldrar/närstående.

Du får hjälp att hitta motivation, skapa bilder av vad du vill uppnå, hitta dina andningsmuskler och känna igen både fördelar och fällor i din andning. Uppföljningssamtalen är till för att du ska få fast mark under fötterna innan du går vidare på egen hand.

Vissa har väldigt lätt att hoppa på nya rutiner och bara behöver veta vad och hur. Kanske vill du bara ha en lektion att komma igång med? Eller ett litet Andningsprat – det bjuder jag på! 🙂 Klicka in dig här på min Facebookgrupp Andningspuff och berätta vad du vill ha hjälp med!

Skrolla neråt och se vilka alternativ som finns . Finns inte det du vill ha – kontakta mig så gör vi en ny variant!  Din egen!

 

Retreat in a Bag

En del behöver inte mycket för att starta sitt nya liv! En liten kasse med enkla träningsverktyg, en vecka och en coach är kanske allt du behöver för att komma loss ur dina gamla rutiner!  För dig som är snabb räcker det att få hjälp med själva starten så varför inte välja en sätta-igång-vecka med tre dagars intensiv träning i att lära känna din andning. Två gånger per dag med övningar ute och inne för att hitta och bygga upp både dina bästa andningsmuskler och andningsrutiner.  Som att vara på retreat – fast hemma!  Om du vill så tar du din Relaxator och så går vi – tillsammans. På riktigt om vi bor nära varandra. Annars har vi kontakt via mobilerna medan vi går så att du kan ställa frågor medan de är färska!

Måndag, onsdag, fredag.  Syftet är som vanligt – du lär dig uppmärksamma och förstå fördelar och fällor i din andning – och får hjälp att sätta igång ditt andningsträning. Du får en flygande start till ditt nya piggare liv!

Förberedelse för att lyckas hitta dina nya rutiner: Att du är beredd att sätta av tid också på egen hand? Vilken vecka vill du sätta igång din snabbstart? 

Förslag till tider: 10.00 – 11.00  och 18.00- 19.00  måndag-lördag Tiderna kan ändras efter dina behov – hör av dig för frågor!

Pris:  500 kr/timme – du väljer själv om du vill ha 20/40/60 minuter per tillfälle och dag. Anmäl dig till madeleine@tavarlig.se

Ingår: Sleep Tape, Medvetenhetstrappan och Stresstest och 28-dagars andningsträningsprogrammet! OM du beställer 6 timmars coaching ingår Relaxatorn – annars beställer du den vid bokningen. Pris 300:-.

—————————————————-

Andningsträningsprogrammet – fullt ut!

För dig som vill ha hjälp att  få ut mesta möjliga av Medveten Andnings 28-dagars träningsprogram.

Du tränar de 7 stegen till en förbättrad andning, hälsa och välmående. Vi börjar förberedelserna den sista veckan i januari och går sen igenom alla fördelar och fällor med olika typer av andning i den mest perfekta 28-dagarsträningsmånaden februari. 🙂

 Vintern 2018 – Tid väljer du, så långt det är möjligt, bara det är före lunch – på ONSDAGAR eller TORSDAGAR. Kursen är på en timma i taget – och sträcker sig från och med vecka fyra till och med vecka tretton, 2018. Förberedelsevecka, fyra veckor medveten andningsträning med utvärdering och uppföljning en månad senare!

Onsdagar: Den 24 januari, 31 januari (förberedelseveckan), 7, 14, 21, 28 februari  – (träningsveckor och utvärdering) uppföljningssamtal efter en månad.

Torsdagar: Den 25 januari och 1 februari (förberedelseveckan), 8, 15, 22 februari  och 1 mars (träningsveckor och utvärdering.) samt uppföljningssamtal efter en månad.

Pris: 3 600:-  ink moms, för 10 veckor. Anmäl dig till madeleine@tavarlig.se 

INGÅR i priset: 28-dagarsprogrammet , Medvetenhetstrappa och Stresstest, ett paket SleepTape 1M och Relaxator andningstränare.

Förutom dessa inplanerade möten under denna 10-veckorsperiod kan du när som helst ställa frågor relaterade till din andningsträning. Jag ger dock inga medicinska råd – det får du ta med lämplig sjukvårdspersonal eller på egen risk.

————————————————

Kursen som tar hänsyn…

Din mjuka väg in till fasta rutiner – Andningsbas

I Fast Bas får du en kurs där du lär dig använda Medveten Andning i vardagen för att stärka din hälsa, energi och välmående till speciella tillfällen liksom i största allmänhet. Över Internet –  men bor du i närheten av Bergkvara, i Kalmar län, är du välkommen på plats!

Jag hjälper dig att finna det många inte klarar på egen hand – vägen till rutiner som håller. Det är rutinerna du faller på. Inte viljan, för den har du redan. Då är denna kurs perfekt för dig.

 • Du får tillgång till videokursen Medveten Andnings Grundkurs i 2 år från anmälningsdagen –  den innehåller 39 korta och instruktiva videor om andning för livets olika frågor.
 • Boken Medveten Andning, med övningar, fakta, förklaringar, källor och tester.
 • Relaxatorn – den lilla men oerhört kraftfulla andningstränaren
 • Stresstest – var befinner du dig nu?
 • Välmåendetrappan – håller koll på dina framsteg.
 • Hjälp att komma igång med motivation och målbilder.
 • 28-dagars Träningsprogram – som du hinner med att genomföra flera gånger!
 • 1 paket Sleep Tape – inte bara för sömnens skull.
 • Tid – för samtal, träning, frågor och hjälp att finna mål och mening med träningen. Vi går igenom de för dig intressantaste styckena i boken Medveten Andning. Vi planerar efter dina behov och önskemål förstås.
 • Vi skapar en Facebook-grupp om du så vill – för ännu smidigare kontakt..
 • Du får tillfälle att inbjuda en när och kär en gång per månad till vårt möte – där även din vän får ställa frågor och öva med oss.
 • Kostnadsfri uppföljning cirka fyra veckor efter vår senaste träff denna tremånaderskurs – för en extra puff i rätt riktning så att du kan själv känna hur det är att  fortsätta din goda läkande andning på egen hand. Och du får ett Diplom för väl genomförd kurs –  grundat på dina egna mål för denna tid!

Din förberedelse:

 • Intresse för hur din kropp fungerar när du ger den en chans att hitta tillbaka till sina inre läkande verktyg.
 • Tid för träning även utanför vår planerade tid.
 • Du betalar innan kursstart. Du får 10% rabatt om du tipsar en vän (eller flera – till än mer rabatt) som också anmäler sig och betalar innan din kursstart.

Kostnad: 6650:- inklusive moms.  Om du beställer genom mig. För 16 1-timmesträffar (I levande livet här i Bergkvara – eller över Internet), allt material och filmerna för två år. Plus bonus: Uppföljningsträff med Diplom.

Variant:

 1. Bor du inom en timmes väg härifrån så är jag också flyttbar men du bekostar tid och transport.
 2. Är ni flera som vill ha kursen tillsammans – och samtidigt – så hör av er för sänkt pris per person!
 3. Önskar du mer tid för träning så är prislappen 500:-/timma.

 Anmäl dig till madeleine@tavarlig.se

—————————-                     ——————————-                      ————————-

Stöd hela vägen fram!

Kursstöd och coach under din utbildning

Andningsinstruktör/coach/kursstöd – för hela utbildningsperioden – 21 veckor! 

För dig som vill gå Instruktörskursen på svenska eller på engelska.

 • För dig som vill men inte riktigt vågar. Du vill veta hur det fungerar på djupet det här med syre och andning. Du kanske längtar efter en utbildning. Du kanske vill ha coachning under längre tid och fakta att motivera dig med?
 • Jag vet hur det känns att vilja men inte orka, att ha lust men inte våga. Jag är Andningsinstruktör och coach och jag tänkte att det är ju perfekt för dig att jag går utbildningen ihop med dig som känner att du behöver stöd och uppmuntran längs vägen. Jag älskar att lära och lära ut och att se andra göra detsamma!
 • Du får en riktigt grundlig kurs – som många läkare, tandläkare, psykologer, terapeuter mm mm skulle avundas dig om de bara tog sig tid att ta reda på den – om hur och varför din andning spelar så stor roll för din hälsa och ditt välmående. Utbildningstid 21 veckor.
 • Du får en utbildning som du kan använda enskilt eller som komplement till annat.
 • Bok och Relaxator andningstränare, Sleep Tape mm mm.. Tre stycken av varje = klart för start!
 • Du får i mig  en kurskompis som du kan prata med och öva med i samband med kurstillfällena – och emellan.  Du  väljer själv vilka övningar du vill träna och vad du vill diskutera med mig. Du tar upp med mig om det är något du funderar över. Vi har kontakt samma dag – direkt efter kursen om du vill – eller t o m mitt i  själva pågående kursen om du skulle behöva det- och veckan emellan så att du är väl förberedd inför nästa kursdag.
 • Du får i mig en andningsinstruktör och coach för att lättare komma över det du finner jobbigt med din egen träning.
 • Pris:  Mer info här om själva kursen till Andningsinstruktör. Beställer du Instruktörskursen genom mig så är priset 300:-/timme för tiden jag är anträffbar för dig. (Du betalar för minimum 10 timmar första gången och sen för minimum fyra timmar/ gång.)
 • Vi har dessutom kontakt i Facebook-grupp om du så önskar. Utan extra kostnad. Garanterat svar tre ggr/vecka.
 • Är ni flera som vill dela på mig under samma studietid så blir det en lägre pris/person!
 • 8000:- inklusive moms – och du får Instruktörskursen, coach och studiekompis/stöd i ett under hela utbildningstiden.  Anmäl dig till madeleine@tavarlig.se
 • PS! Du betalar innan kursstart. Du får 10% rabatt om du tipsar en vän (eller flera – till än mer rabatt) som också anmäler sig och betalar innan din kursstart.

—————————————

 

 • Dessa tider är planerade  – men du är väldigt välkommen med förslag på tider som passar dig bättre!

Syftet: Att hjälpa dig att hjälpa din kropp till FÖRBÄTTRAD HÄLSA, ENERGI OCH HARMONI – genom det naturligaste sättet i världen: Din andning. – Syre till cell!

Hittar du inte det du söker här så hör av dig för individuella tider och andra anpassningar till just dina behov! Mejla madeleine@tavarlig.se

Med vänlig hälsning,

Madeleine Blomberg,

INSTRUKTÖR  och Coach i Medveten Andning, skriver om andning  på Facebook i Medveten Andning och Conscious Breathing, ger dig en DAGLIG Andningpuff i den lite mer privata och slutna Facebookgruppen ANDNINGSPUFF –  och som extra godis då och då  – gratis Andningsprat – webbaserad träff för dig som är lite nyfiken på andning eller vill ha lite hjälp med det praktiska.