Lilla Butiken

Välkommen! I Lilla Butiken har du möjlighet att skaffa dig själv eller någon annan du bryr dig om träning och/eller hjälpmedel till att finna din kropps egna läkande förmågor! Dock – jag som tror på att vara tavarlig har inte mycket i min butik. Du har ju det mesta inom dig och min uppgift är ju att lära dig att använda – dig själv och dina egna styrkor!!

Men jag har ju hållit på länge nu med den här hälsobiten och fått lära mig att om jag går ett steg i taget så kommer jag fram  – och för att komma fram i hyfsad tid så kan det behövas hjälpmedel ibland!

Det betyder i princip att jag inte tycker att man ska rusa i väg och handla saker för att bli pigg i första hand  – men att det finns några saker som stämmer otroligt bra med att bygga upp -i motsats till att försvaga och skapa beroende som mycket annat går ut på. Hos mig kan du handla en del av de saker som hjälpt mig:.

 • Leslie Householders kurser att hitta kraft inom sig och förstå lagarna vi styrs av. På engelska.
 • Relaxatorn – andningstränaren med motstånd som ökar längden på den läkande utandningen. Mycket trevligare att gå runt med än en halvfull flaska vatten med sugrör att blåsa i.
 • Vibern – ett skumgummistöd som hjälper dig sträcka ut bröstryggen. Stabilare än en ihoprullad badhandduk som jag brukade använda.;-)
 • Novafonen – min egen ljudvågsmassör. Som zonterapi med supereffekt – masserar på 6 cm djup!! Gör min egen zonterapi med händerna eller med en bit trä/sten när jag inte har den.
 • Freefoot – skorna som stöder dina tår i deras (glömda) viktiga arbete!
 • Tådelaren – samma sak – kan man ha i skorna.
 • More Than One Story – en fantastisk kortlek för alla åldrar – på engelska och svenska.- ett spel som lockar fram minnen och känslor – och förståelse mellan människor!
 • Författarkortleken – för den som vill få fatt i sin fantasi på tre minuter! Klar humörhöjare!

Vill du ha min hjälp eller veta med något av detta – hör av dig – här!  Enkelt men effektivt – tycker jag – i alla delar av livet.

Detta kan jag erbjuda dig – på distans eller här i eller runt Bergkvara

Andningsrelaterat: Jag hjälper dig bland annat gärna att hitta dina bästa andningsmuskler och du lär dig hur du hittar en läkande andning och kopplar bort onödig stress i ditt liv. Jag kan vara till stöd för dig att hålla dig fast vid det du faktiskt vill – för att gå åt det håll du vill i livet. Jag älskar det enkla och vill stödja kroppen att återfå sina egna krafter istället för att göra den beroende av det ena och det andra. Att bli stark i sig själv.

Jag erbjuder coachning för att med enkla medel finna det som stärker dig och lugnar ner systemet för att du ska återfå din energi och livsglädje. Du är intresserad av detta om du har andningsrelaterade problem, värk, stress, trötthet, panikkänslor, dålig kondition. 

 • Andningsvandring – på plats, lämpligt för grupper – Det här känns riktigt spännande för nu är vi tre stycken Andningsinstruktörer som samarbetar kring att sprida detta till även Skåne och Blekinge!
 • 28 dagars Andningsträning – på plats eller på nätet, grupp eller enskilt.
 • Andningsprat är alltid tillgängligt – över nätet. Grupp eller enskilt. Dessutom ligger jag i startgroparna  för det jag kallar Body Re-Teaming – som hjälper dig att få önskan och kropp att samarbeta.
 • Den mjuka vägen till fasta rutiner.  Det är rutinerna som skiljer dig från den du vill vara – det vet du väl? Detta program utgår från din verklighet och sakta men säkert lär du känna dig och detta för dig framåt mot där du  hellre vill vara!
 • Tillfällig Fokusbrist? Lider du av “broken focus syndrome”? Att ha svårt att fokusera kan störa dagen och livet! Vill du ha hjälp att lösa det? Ta fram papper och penna och hör av dig – jag har ett hett tips! 🙂 Gillar du att skriva så har jag mer att erbjuda.

Hör av dig till mig! Jag och min man är ute och reser ganska ofta och därför binder jag sällan upp mig på en plats under längre tid men då och då blir det av och jag tror säkert att vi kan komma överens om något som passar oss båda!

Hör av dig för frågor till mig på något sätt: Klicka på KONTAKT och välj ett sätt som passar dig!

 

Jag tror på kombinationer för framgång: Nedanstående produkter och böcker har gett mig en otrolig skjuts framåt – annars skulle jag inte sprida dem! Som “gör-det-självare” läser jag gärna för att sen “göra-själv”.

Återförsäljare för följande produkter och kurser:

 • Alla produkter och kurser – Grundkurs (se trailern här) och Instruktörskurs – från Medveten Andning. 
 • Novafon SK 1 – ett ljudvågsintrument, tillverkat i Tyskland – Se trailer här. som masserar dig på 6 cm djup från huden räknat. Hjälper cellerna till flöde och energi. Se upp – det finns produkter som “lånat” namnet. De är inte lika kraftfulla.
 • Hälsa och Folkbildning bok 1- 4. 

 • 28-dagarsprogrammet för Andningsträning. (Finns också på engelska.)
 • RelaxatornAndningstränaren!  En fantastisk pryl med reglerbart andningsmotstånd – skapar lugn, stärker lungor och bukmuskulatur, sätter fart på lymfvätskorna!
 • Sleep Tejp – storpaket. Du tejpar munnen och syresätts därmed bättre på natten och – får gratis lugn med dig under dagen. Fem månaders förbrukning 250:- .
 • Bildresultat för medveten andning bok
 • Relaxatorpaketet: En Relaxator – andningstränare, 28-dagars träningsprogram och SleepTape (för 1 mån)  – 350:-
 • Hela stora Bokpaketet: Boken Medveten Andning, Relaxatorn, Sleep Tape (1 mån) och 28-dagars Andningsträningsprogram –  450:-
 • Gör din beställning på madeleine@tavarlig.se 
 • Gå med i Andningspuff på Facebook – och få en liten tanke om dagen!

Beställ och/eller hör av dig med frågor på madeleine@tavarlig.se! 

 

 De fyra böckerna Hälsa & Folkbildning

Som medförfattare vill jag slå ett slag för – och säljer även dessa fyra böcker som kan hjälpa dig att Bilda Din Egen Uppfattning om vad du själv kan göra för att hålla din kropp och ditt sinne friskt. Klicka på bilden för att se trailern till det tre böckerna – som blev fyra p g a det stora intresset!