MTC AndningsVandring

Andningsvandring – som gjort för att ta sig ända fram. Ett steg i taget!

För med ett steg i taget kommer man fram! Som Andningsinstruktör och coach har jag märkt under senaste åren att vi människor tror att bara för att det är enkelt så är det lätt! Och när man tror att de är lätt  – ja, då är det på något sätt självklart att det ska gå fort också!

Tre trallande jäntor från Småland, Skåne och Blekinge

Jag, Madeleine Blomberg, Bergkvara, har den stora lyckan att samarbeta med två andra entusiastiska Andningsinstruktörer i Medveten Andning! Nämligen Theres Larsson, Bjärred och Christina Birge. Rödeby – och vi jobbar med själ och hjärta med att sprida det stora med det enkla. Vi har skapat konceptet AndningsVandring för att alla som rör sig. Man lär sig att förbättra sin andning och därmed hälsa medan man rör på sig i den takt man kan!

Allt för att kroppen ska kunna producera syre ända ut till cellerna! Inte bara ut i blodet – för att sedan andas ut igen såsom visst ofta är fallet. När man är sjuk, stressad, trött med mera då märks det som mest – att energin inte räcker till!

Medveten Andning

Vi använder det vi lärt oss i Medveten Andning och gör vad vi kan för att paketera det i lagom doser till unga och gamla i alla åldrar och i alla situationer. Det är ett spännande jobb och just nu börjar vi se slutprodukten som vi erbjuder till människor i alla åldrar: Andningsvandring.

Du, hör av dig hit till Madeleine på madeleine@tavarlig.se så ser vi vilket “paket” just du behöver för din förening eller dina anställda – eller vilken grupp av fantastiska människor du nu har som du vill hjälpa att hitta sin stärkande vardagsandning!

Andas lugnt – så lever du både längre och bättre!