Andning-Avslappning

Det där med andning, avslappning och energi

En stilla coahning/behandling där du får lära känna vad återhämtning är och kan göra för dig. Varifrån ska du egentligen hämta din kraft när du bäst behöver den? Hur gör du för att lindra din smärta? Vad har detta med andningen att göra? Du lär dig komma åt det parasympatiska nervsystemet – det som skapar lugn och läkning. Visst är det det du vill ha?

Energi bildas i mitokondrierna. För att det ska ske måste syret dit. Med syre i cellens mitokondrie kan den utnyttja fettet i din kropp till att skapa energi! Annars – blir det sockersug istället – ett inte så effektivt sätt att bli pigg i längden! Fettet och syret gör att du blir pigg och uthållig. Om du bara vet hur det går till att hjälpa dina celler till att bli superproducenter av energi!

Syre till cell – så enkelt är det – egentligen. Det är bara det att man genom sjukdom och problem i livet ändrar sin andning så att syret inte når hela vägen fram! Läs mer på www.medvetenandning.se men vill du ha hjälp att hitta tillbaka till din energi och dina bästa andningsmuskler – boka en tid hos mig, slappna av och lär dig hur din kropp hittar sin egen läkning.

Andningsträning, lätt massage, en stilla nedvarvning för att du kan hitta tillbaka till dina krafter.

Pris 450 kronor för 45 – 55 minuters andningsträning/avslappning/massage. Vill du så får du prova på ljudvågsmassage. En behandlingsmetod med Novafonen. Läs mer HÄR på danska och HÄR på engelska.