Tavarliga aktiviteter

  Tavarliga aktiviteter är allt som bygger upp och ger glädje

Det jag vill hjälpa dig med att hitta glädje i vad du än gör. Finna styrka där du är med det du för tillfället har! Med ett steg i taget kommer man fram – bara man rör sig i rätt riktning och riktningen i sig kan vara något så enkelt som din känsla, din tanke, din andning. Inte det andra tänker att det är.

Energin som försvann?

Varje andetag är menat att skapa energi – men vad hände med din energi då?

Bara du sätter dig och funderar en stund så kommer du på det: Om inte cellerna i din kropp får ordentligt med syre så är det bara en tidsfråga innan du blir trött – och/eller sjuk!

Syre till cell – så enkelt är det. Att få energin tillbaka. Men för mycket och för lite skämmer allt, sägs det och det stämmer med syret i kroppen också. Och din andning är nyckeln!

All form av STRESSS – kroppens försvar – som vi inte kan koppla bort påverkar oss i längden negativt. Är du bra på ÅTERHÄMTNING, blir snabbt pigg igen efter en jobbig tid? Ja, då andas du troligen riktigt bra – Grattis till dig! För många är det inte så enkelt. De behöver lära sig vad andningen gör med deras kroppar.  25 000 andetag/dygn går inte obemärkt förbi! Bli medveten! Det är där jag kommer in!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *