Andningsvandring

För företag, föreningar och andra grupper..

Vårlök, snödroppar och krokus slåss om min uppmärksamhet – i sommarvarma vinterdagar som i förra veckan – liksom idag då regnblasket inte direkt lockar till uteaktivitet. Men kläder efter väder så blir ju allt bra, förstås!

Idag känner jag att hemsidan och jag börjar komma överens. Det har tagit en massa tid och tekniken har strulat rejält. Visserligen ser det ut som att det är datorn och WordPress och One.com jag skyller på när inget funkar men innerst inne så vet jag – och särskilt nu i efterhand – att det där teknikfelet det finns mer i huvudet på mig.  Jag lever periodvis ett stressfullt liv trots att det ser lugnt ut på ytan. Det är en känsla som jag måste se upp med.  Många – liksom jag själv – har svårt att få tag i det verkliga problemet för det tar lite tid och kräver lite uppmärksamhet under dagar som kräver lite mer än vanligt. Och vem har tid?? Alla. Alla har tid, faktiskt! Men måste välja vad som är viktigast – just nu. Jag kom på för många år sen när viljorna var många men orken sorgligt icke-närvarande att jag måste välja. Hårt och svårt var det först. Men en önskan som leder till beslut som leder till handling gör att man drar till sig lösningar … Så tacksam för det!

Hjärnan kräver näring och syre. För att syre ska komma till cellernas energiproducenter krävs det balans i syre och koldioxidet i blodet. Att pHvärdet är …perfekt, faktiskt! Men vem kan gå runt och mäta pHvärdet i sitt blod för att veta om hjärnan får allt den behöver -det vill säga 20% av ALL ENERGI som din kropp producerar när det är som bäst! Hjärnan är bara 2% av din kroppsvikt så att den slukar 20% av all din kropps energi borde leda till intresse. Borde! För så fort du inte ger cellerna vad de behöver så blir det ENERGIKRIS i kroppen och då först och främst i hjärnan! Vad tänker du om det?

Det här är inget skämt – bevisen haglar över jorden –  din andning är svaret. Många vet det nu. Många visste det förr också! Men livet går i vågor och vissa saker – även de viktigaste – faller i glömska i perioder.

Jag vet nu hur du på ett enkelt och roligt sätt på en kort stund av ditt upptagna liv kan lära dig av din kropp vad du behöver för att Du ska må bra och känna Dig pigg!

Andningen står du själv för – och när du väl fått möjligheten att “se” ditt andetag har du möjlighet att förbättra ditt liv.  Syre till cell – så enkelt är det!

Andningsvandring – ett enkelt och trevligt sätt att hjälpa dina anställda, din förening eller andra sorts grupper att lära sig om andningens fördelar och fällor! Samla ihop en grupp och gör det! Bara gör det! För din och gruppens energi! Andra förslag på aktiviteter som för dig framåt mot energin hittar du HÄR!

Men först: Läs mer om MTC AndningsVandring – en “tipspromenad” full av intressanta fakta som tar dig steg för steg fram emot en avslappnande och läkande andning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *