Tack! Och vill du veta hur det gick till när jag nästan blev utslängd från FreeFoot?

Hej och tack för att du – och många andra – läste min förra blogg på FreeFoot! Det var superskoj att se! Hoppas du följer med mig på Fotresan – kanske är du redan med på min Andningsresa?

Nu har det gått några dagar och jag både sitter och går och viftar på tårna – och förutom att min “fotcoach” Åsa nästan slängde ut mig genom väggen så gick det väldigt bra med vårt första möte.

Jag skriver om det på FreeFootbloggen idag och jag tänker att min Fotresa kommer att vara till stor nytta och glädje för alla som antingen tror att de redan vet allt om fötter eller för dem som erkänner att de ännu inte lärt känna sina fötter ännu. Foten kan få hela kroppen ur balans! Jag som lärt mig att ha andningen med mig jämt mår ju jättebra – om det inte vore för foten. Som skapar problem i knä, höfter, axel – ja, jag vet inte allt den ställer till. Och springa är det inte tal om. Därför ska jag lära mig allt jag kan om mina slirkiga, tunna, svaga fötter medan tid är. Dags att befria fötterna och låta dem återfå sina rätta funktioner – att vara mitt trygga, breda stöd i livet. Det är som med andningen, faktiskt! Jag upptäckte minsann att de sju grundpelarna i en god andning skulle kunna översättas till sju grundpelare för att stå på säker fot! Det ska jag utveckla i en blogg framöver för det är otroligt så viktiga saker man missar här i världen – fast kunskapen finns! Många lider helt i onödan och det gör mig ledsen. Bara av ren dumhet ibland.

Till exempel: Varför forma foten efter skorna när det går att göra tvärtom? I torsdags var jag alltså på FreeFoot i Malmö för första gången och det blev ett spännande möte både med kunder, coacher och mina fötter. Läs mer HÄR! 

Lycka till med livet idag, lev enkelt – lev rikt!

KraM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *