Från Andning till Fot – Den perfekta resan från topp till tå!

Hej! Jag ska snart lära mig gå! Jo, det är sant!

Från inspiration till längtan till andningsresa till fotresa. Allt hänger ihop…

Läs om hur min Frankrikeresa ledde till min Andningsresa.

Det måste ha varit alla dessa resor som till slut fick mig på andra tankar. Jag kan bli pigg! Det är möjligt, om jag bara satsar allt jag har. Jo, det var så det faktiskt började. En morgon nere i en liten stad som heter Ouistreham i Calvados, Normandie fick jag orden till mig som för alltid skulle betyda så mycket:

“Att bli frisk är ditt jobb.”  Jag hade mycket svårt att just då ta in att det var allvar. Men efter något år eller två hade det landat. Och då kom det svåra: VALET! Man måste välja! Jag som alltid bara gjort mitt bästa med allt som dök upp hade nog sällan tänkt att man måste lära sig att välja. Och välja bort!

Det är en lång historia som du naturligtvis ska få del av bit för bit – för jag märker ju att det är till hjälp för andra som hör det. Bit för bit fick jag kunskap om mitt nästa steg emot hälsa och Medveten Andning kom i mitt

liv och gav mig än mer energi! Kanske känner till från min Facebookgrupp Andningspuff? Denna medvetenhet ledde sen vidare till min Fotresa….

Det är faktiskt svårt att inte ryckas med av sköna miljöer, vackert väder och människor som rör sig lätt och ledigt vart man ser! Men att det skulle gå så långt! Klicka vidare till Fotresan HÄR! 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *