Önskas lycka? Klicka fram den!

Förra veckan fick jag se mitt livs första Happy Clicker. Den har vad jag förstår nu gjort en betydande skillnad i klimatet i världen. Någon som inte mådde så bra under en längre tid fick rådet att räkna sina negativa tankar under en dag. Hon köpte en “clicker” fick ihop 900 stycken! Det är i princip en negativ tanke per minut i vaket tillstånd. Undra hur medvetandet fungerade under sömnen?

Happy Clicker

Vad jag vet så ändrar man inte karaktären på tankarna (eller sin personliga uppfattning om sakers tillstånd) bara för att man sluter ögonlocken! Hur som helst var nästa steg att räkna de positiva tankarna. När hon började med att uppmärksamma dem så växte de! Och både hon och omgivningen fick ett dagligt glädjerus!

På Amazon kan man köpa den lilla mojen som räknar dina negativa tankar. Eller dina positiva. Det du lägger märke till växer  – så välj själv! Vad den heter på svenska vet jag inte men en räknare av något slag är det ju… Jag känner flera som skulle må bra av att bli mer medveten om sin tanketrafik…

Vill du beställa räknare Claes Olsson? 159:- Är du i England eller orkar räkna på avgifter i frakt så finns det många på www.amazon.co.uk – de har många glada färger -skriv in clicker, counter i sökrutan så hittar den.

PS! Du tänker väl på att det du uppmärksammar mest VÄXER BÄST!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *