Det roligaste jag vet är att…

Det roligaste jag vet är att se solen gå upp!

En ny dag, nytt hopp, nya krafter i rörelse – ett nytt liv.

Igår coachade jag en utmattad kvinna med många järn i elden och väldigt lite tid. Just det, tid!  T I D – det där man har 24 timmar av per dygn från det att man föds tills man lämnar denna jord. Det där man oftast inte hinner fatta hur fort den går…

Jag kände mig som om jag var sista utvägen. Att allt jag sa och visade var livsviktigt. Och eftersom tid och ork är det minsta hon har måste jag vara rädd om detta på alla sätt.  Jag hoppas att jag med min erfarenhet och kunskap om utmattning  – och vägen därifrån kunde säga precis just det som är till hjälp för henne att dels avsätta tid och dels hitta sin kropps kraftverk.

Det är det det roligaste jag vet att hjälpa människor att förstå och använda sina (okända) naturliga krafter ut ur utmattning, sorg och hopplöshet och till ett nytt liv! Att hjälpa någon att känna att de ännu har kvar tillräckligt med glöd och att kroppen faktiskt både vill och kan samarbeta igen. Bara  man bara ger den rätta signaler.

Det gäller att använda den lilla energi man har kvar till att investera i MER energi. Inte att ge ut mer som försvinner. Det är det jag lär ut.

För att du ska hamna så rätt som möjligt från början i denna resa tillbaka till det liv du vill ha, måste du inse att allt har ett pris. Du har hamnat där du är för att du har antingen aldrig insett det eller att du har glömt det..VARFÖR vill du bli pigg? Vad ska du göra med din pigghet och din tid då – om säg ett år? Hur ska du vara mot dina nära och kära när allt fungerar som det ska?

Har du bestämt detta så är nästa steg att inventera livet som det är nu. Hur är NU i jämförelse med hur du VILL att det ska vara? Och vad är det som hindrar dig att vara sån, redan nu?

Vad är du beredd att betala för att hamna där du vill vara? Vad kan du vara utan? Ja, vad kan du välja bort ur ditt liv som det ser ut nu? Jag vet inte om det kommer att kosta dig några pengar men däremot vet jag att det kommer att kosta tid – för tankar och planering. Och tid för att hålla koll på vad du egentligen vill  – och inte tappa taget om det. Och sen är det den där lilla “detaljen” att du kan planera allt du vill ha i livet  – men tänker du inte avsätta tid för att få din framtida kraft – ja, då är det kört.

Så har du bestämt dig för vad ditt liv borde innehålla och vad det får kosta (vad du kan avstå ifrån – med lätt hjärta, därför att det är så värt det)?

Det finns bara två saker i livet som man måste, har jag hört. Att dö och att välja. Så välj nu vad du vill ha ut av livet och hur du vill vara i din vardag. Hårddraget: Vad vill du att man ska säga om dig på din begravning? Och vad vill du att det skulle kunna stå för sanning på din gravsten? Att du verkligen hann lära dig att ta dig tid för det viktigaste, medan du levde? Att dina nära och kära vet utan tvekan att de är viktiga för dig?

Arbetar du på det du vill uppnå i livet – även om det går sakta framåt? Är du den du vill vara – den lilla tid du visar upp näsan ovanför vattenytan?

Jag vill att du ska få känna varje morgon den där glädjen över att solen går upp. Att dagen är härlig, viktig och meningsfull och att DU är härlig, viktig och meningsfull!

Vad är det roligaste du vet?  Berätta det för dig själv och dina nära! Bestäm att från och med nu har du en plan. Berätta det för kroppen också. Din vän Kroppen tar med glädje emot alla goda försök så du gör bäst i att börja inventera livet som det är just nu, hitta en stund – en TID – och vik den för din nutid och framtid, hälsa och glädje.

Det roligaste jag vet är att se hur solen går upp för någon. Att se hur kraften återvänder. Vi kallar det Body Reteaming. Att få kroppens olika delar och celler att samarbeta. Vill du att jag är med dig på vägen att få din kropp att samarbeta med dig, så hör av dig  – men även jag har ett pris för även min tid är dyrbar.

Bestäm dig för något. Nu. För du, det finns gott hopp.

Med kärlek, Madeleine

 

https://www.tavarlig.se/kontakt/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *