Högintensiv träning är inget jag pratar om… !

Sitta fint och andas lugnt genom en Relaxator  (se länken Andningspuff) är rätt så mysigt, tycker jag.   Men högintensiv träning är inget jag pratar om. Inte för egen del, i alla fall. LÅG-intensiv träning  däremot är för mig som honung i Nalle Puhs mage.  Det går ut på att inte träna tuffare än att du kan andas in (och ut) allt du behöver genom näsan.

Att gå och emellanåt jogga – med fokus på näsandning, sånt jag klarar av. NÄSAN, ja.  Detta är stärkande för hela dig! Både kort- och långsiktigt!  Hjälper dig att skapa eller hitta dina superkrafter!  (MYCKET MER  om detta läser du i Boken Medveten Andning – och hemsidan med samma namn.)

Men jag vet ju att ni är många piggeliner som verkligen älskar att pressa er ännu längre än till ert yttersta så här kommer något för er!  För även Du kan förbättra dina prestationer när du tränar högintensivt med näsandning! Om du tar dig tid att 1) förstå det 2) träna in det.

Det är gratis, det är stärkande och det är vinnande och det borde tilltala din vinnarskalle, eller hur!? Den unga kvinnan i länken har koll på den här med högintensiv träning.   Läs mer på https://www.medvetenandning.se/artiklar/medveten-andning-traning-okar-prestation/

PS! Välkommen in för att få en daglig dos av lättillgänglig hälsa och Superkrafter – i Facebookgruppen Andningspuff!

PS2! Hjälpmedel till att förstå och hitta  dina egna krafter hittar du i Lilla Butiken!