Rätt TID för dig?!

 

NU tänkte jag att det är rätt tid – för dig – att tänka på sommarens alla möjligheter…

Därför får du dessa, tänker jag, talande bilder. Hur känner du dig när du ser dem?
Vad gör du i vackra maj?? Tänker du på dig? På hur sommaren ska bli?

Ditt nervsystem. Din hjärna. Din energi, Din koncentration. Din trötthet. ..Du får tunnelseende och svårare att se helheten. Känner stress. Oro. Nackvärk, Huvudvärk. Råkar in i konflikter, Blir uppjagad… En överhettad hjärna, en stressad hjärna -är en hjärna med syrebrist!! Du får sug efter socker, skräpmat, tobak, alkohol…
Det här är ett syreproblem. Liksom värk, tarmproblem. hjärt-lungbesvär, astma och allergi… mm mm.
Vill du veta hur du kan göra något åt det? En vardaglig god andning som följer de fem grundreglerna räcker långt. För att inte säga hela vägen. Syre till cell. Det är där det brister. Så enkelt är det. Tecken på en god andning:
1) Näsan 2) Diafragman 3) Långsamt 4) Rytmiskt 5) Tyst

Behöver du stöd att förstå HUR du ska GÖRA för att få till en rakt igenom god – och LÄKANDE – andning så boka in din andningsträning hos mig! Andningen går (oftast) automatiskt, lyckligtvis – men den GODA andningen är det värre med. BOKA IN TID för ÅTERHÄMTNING. Du vet det redan själv, att det är ENDA sättet att få det gjort! (Även om det bara gäller att du ska boka med dig själv!) 🙂

Bokar du in dig hos mig nu så får du en chans till en ny andning och gladare och hälsosammare liv. Ge dig en KURS I VACKRA MAJ! Jag hjälper dig att HITTA och få RUTIN på Din goda läkande andning.

NÄR? Den första kursen för i år: Klockan 09-10 på ONSDAGAR den 3/5, 10/5, 17/5, 24/5. 31/5 – Uppföljning den 28/6. Du – skickar in betalningen och ger mig din e-postadress – jag ger dig en länk så ses vi på Zoom. Ca 60 minuter/gång samt små påminnelser på det sätt vi kommer överens om!

Pris för coachning hela perioden 1200:- plus moms = 1500:- inklusive moms.
Har du inte redan boken/Relaxatorn/Sleep Tape/28-dagars Andningsträningsprogram – eller vill ha fler av något?? /Köp det genom mig samtidigt för nu får du chansen att köra hela 28-dagarsprogrammet – två gånger i rad – om du så vill! Nya rutiner – nytt liv. Inför sommaren. Vi träffas väl i maj då, eller hur? Det du!

HÖR AV DIG till mig Madeleine Blomberg – Andningscoach & Andningsinstruktör för Medveten Andning – på min privata mejl – madeleine.blomberg@gmail.com!

Fler kurser hittar du här: Fliken Andningspuff

Bilder från Medveten Andning