Välkommen till Tavarlig – bloggen som handlar om allt utom brist

 

Ja – välkommen!

Jag har för väldigt länge sedan bestämt mig för att börja lägga ut mina tankar om livets överflöd på en sida som heter Tavarlig. Bara för att jag är så väldigt glad och tacksam för alla gåvor vi får helt gratis!

Att vara tavarlig är att ta vara på det man har omkring sig. Det hör man ju när man tänker efter. Se gåvorna som andra trampar på, kanske. Märka att man får tid att njuta bara för att näring finns i otroligt större mängd i den fria naturen än i vår lilla täppa. Tavarlighet är att känna sig trygg. Det saknas inget. Egentligen. Det enda som krävs är att man tror det, öppnar ögonen och tar sig dit man ska.

Då kommer man osökt in på tanken att vi människor ofta har mycket mer överflöd än brist. Om vi bara tänker efter…

Om du kommer ifrån Facebookgruppen Andningspuff och vill få alla inlägg om Andning sorterade och taggade så att man kan hitta dem –  och det SKA bli så. För det känns viktigt!

Det är min tanke med den här sidan att ALLA enkla men kraftfulla verktyg och gåvor vi har fått för att må bra med varandra på den här jorden ska få chansen att uppmärksammas. Det känns som en livsuppgift! För det finns verkligen mängder av må-bra-och-hålla-sig-frisk-saker i världen. Alldeles gratis.

Möjligen är det så att vi är så omgivna av allt det goda att vi inte har TID att upptäcka allt. Då är det plötsligt TIDEN vi ska vara tavarliga med. Men TID har vi – allihop. Förvalta tid – det är det vi alla har gemensamt. Och att vi andas.

Skriv gärna en till mig om hur du tänker. Har vi fötts till ett liv i brist eller kan det vara så att vi har mer än vi tänker på för att hålla oss friska, starka och lyckliga?

 

One thought on “Välkommen till Tavarlig – bloggen som handlar om allt utom brist

Comments are closed.