Tror du bara på det du ser?

Exempel på synligt och osynligt:

  • Maten – tom på näring eller full? Du kan inte se näring.
  • Kroppen – hur är människan inuti?  Inte lätt att se med blotta ögat.
  • Vibrationerna i allt skapat ser du inte – men du vet att t ex musik påverkar dig och du kan känna stämningar när du kommer in i ett rum och plötsligt bara vet…
  • Instrumentet är den viktiga passagen som förmedlar musiken – men skapar den inte. Skaparkraften är liksom musiken själv osynlig för våra ögon.
  • Inget är oviktigt men allt börjar med det inre. Med det osynliga. Det är de osynliga krafterna som attraherar mig. Universums krafter i oss. Det enkla är det stora har jag förstått.

Kropp och sinne. Det som pågår är kraftfullt!

Ett exempel på det enkla som är det stora – ser du här: Du andas 20 000 – 25 000 andetag per dygn. Hur många av dem ger maximalt med syre till dina längtande celler, tror du? Hur många av veckans 168 timmar kan du ärligt säga att lugn och ro regerar i din kropp  och knopp – eller är det stressen som styr?  Hur lång tid tror du det tar att varva ner efter EN stress-situation i kroppen?

Hjärnan och signalsystemet tar upp 2 % av din kropp Men använder 20 % av ditt syre och energi. Så fort du inte har tillräckligt med energi – så känner hjärnan av det. Så länge du har en andning som kan förbättras – så länge berövar du din hjärna viktig energi.

Din kropp märker av det – gör du? Eller kanske snarare – fattar du?  Allt hänger ihop – vare sig vi förstår det eller inte. När du fattar hur andning hänger tätt ihop med känslor, tankar och hälsa – då har du fått ett oerhört viktigt verktyg i din hand. Oavsett din tro och dina mål i livet.