Om mig

Alltid på jakt efter den enkla och kraftfulla i livet.

Det är jag det – Madeleine Blomberg. Det som är naturligt läkande och uppbyggande attraherar mig. Jag tror på enkelhet, tacksamhet, vänlighet – och en glad nyfikenhet som viktiga ingredienser i livet.  Jag tror på kärlek, skapande och vision. Jag tror på Gud som en älskande Fader till oss alla här på jorden.  Vare sig vi tror på honom eller inte.  Jag tror på gåvorna i oss runt oss och att vi alltid är fria att utveckla och tro på det som är bättre. Eller det som är sämre om vi hellre vill! Vi är fria, helt enkelt.

Nyfiken på livets gåvor har jag  alltid varit och fascinerat lärt mig bit för bit av det goda vi alla har men ofta inte har en aning om!!  Därför vill jag dela med mig. Av det goda, det enkla och det vi alla behöver för att leva väl.

 Jag kan vara din Andningscoach:

Jag är helt enkelt här för att hjälpa dig att hitta din goda läkande andning!

Jag älskar att leva, lära och lära ut! Som sjubarnsmor med många barnbarn, egenföretagare och f d undersköterska är jag van att se efter andras behov och försöka hjälpa. Men som diplomerad andningsinstruktör känner jag speciellt stor tillfredsställelse i att följa dig en bit på vägen i att själv förbättra din hälsa, genom ditt sätt att andas, välja och leva mer medvetet.

Det är en mäktig sak att lära sig hur vi kan uppmärksamma och justera vart vi är på väg, och hur en sån enkel sak som andningen kan få oss att må bättre, bli starkare och friskare. Eller motsatsen!

Ett av mina stoltaste ögonblick som instruktör var när en kvinna bad att få berätta något för oss andra i gruppen. Ungefär så här löd orden: Jag kom hit med stor ångest när vi började och nu (några minuter senare) tack vare dina förklaringar och övningar så är den som bortblåst!  En annan kvinna berättade att hon flitigt – men utan framgång – hållit på att andningsträna i flera månader. Genom mina övningar hittade hon sina andningsmuskler och berättade hur skönt det var att äntligen ha lärt sig använda dem rätt.

Facebookgruppen Andningspuff kom att blir mitt skötebarn där jag dagligen delar med mig av övningar och påminnelser om den kraftfulla andningen.  Väldigt snart efter bildandet insåg jag från kommentarerna att det finns ett stort behov hos många att få mer personlig vägledning för att hitta sin läkande andning. Det var lättare sagt än gjort för dem – precis som för mig själv i början! Det var då jag satte jag igång Andningsprat – samtal och övningar i webinarform – för att öga mot öga kunna hjälpa till – nära och personligt, fast på distans.

Efter mycket god respons blev det naturligt att gå ett steg till och skapa kurser liknande Andningsprat men över längre tid och med fasta grupper. Det blir på ett mer personligt plan och stöd både i och utanför mötestid, tack vare grupperna.  Jag är tacksam för alla upplevelser och erfarenheter som jag har fått hittills som andningsinstruktör och ser fram emot att jobba med dig så att du också kan ta kontroll över din andning och ditt liv!

  • Mer info om vad detta är finner du på www.medvetenandning.se. Gå gärna in och Facebooksidan – och bli medlem i den offentliga gruppen där vi lägger ut intressanta saker några gånger per vecka.
  • Du når mig på 070/6078670 och på madeleine.blomberg@gmail.com
  • I min lilla hemtrevliga grupp Andningspuff får du små inlägg varje dag – för att påminnas om din vardagliga andning till bättre hälsa. Välkommen!
    Du hittar mig på Facebook!
  • Och så har vi ju Andningspuff, förstås!
  • Jag skriver inlägg på sidan Medveten Andning och brukar också lägga in texter på gruppen Medveten Andning.
  • Och min gamla Vila i frid – redan i detta livet! Bloggen som dog. Det verkar i alla fall så just nu.
  • Och vill du veta mer så har du här familjens musiksida -Blomberg Entertainment!