Om mig

 Alltid på jakt efter den enkla och kraftfulla i livet.

Det är jag det – Madeleine Blomberg. Det som är naturligt attraherar mig. De enkla känns uppbyggande.Jag tror på tron själv, på enkelhet, tacksamhet, skapande och tjänande. Vi har alla något att ge – om vi lär oss att ta emot. Vi är ju proppfulla av outnyttjad KRAFT!
Utbildad undersköterska och skötare som gått vidare och förbi tyngden av diagnoser som definierar oss och istället hoppas på att våra inre krafter en dag får en given plats i sjukvården – för vår hälsas och välbefinnandes skull! Jag har studerat och lärt mig det enkla och starka med tankens kraft, andningens betydelse – och lärt mig att med känslan av en närvarande och älskande högre makt är allt möjligt och utan den vore det mesta i denna tillvaro både begränsat, omöjligt och meningslöst.

 

Bristsjukan, har jag förstått, skapar inte bara avund utan också sjukdomar – där börjar resan för många av oss. Vad har jag – är bättre start på läkning än vad har jag inte.

Det finns så mycket gott och så många goda människor runt mig att det svindlar. Och det tavarliga livet känns som rikedom och läkedom för kropp och själ. Inga symtombehandlare duger när vi väl förstår rikedomen vi fått som gåva av Livet själv! Ju äldre jag blir – desto mer förstår jag att det enkla är det sköna. Det vill jag dela med mig av. På så sätt kan alla känna sig rika. Och det är väl en härlig tanke!