Kurser – Andning i praktiken

 Aktuella kurser – från liten till stor

Erbjudande just nu: Höstintensiven – 28-dagarsträningen – Mjuka rutiner – Stöd i din utbildning  – dessutom träning i grupp eller en och en – enstaka eller över tid. Hör av dig!

Medveten Andning i praktiken – för dig som ser fördelen med att ha en Andningsinstruktör och coach som finns med dig på din väg mot att andas bättre  – och må bättre!

 

Skaffa dig en Andningsinstruktör/coach: En sak är säker – ett steg i taget så kommer man fram – särskilt när man får lite hjälp i starten! Förbättra din HÄLSA, ENERGI OCH HARMONI – PÅ DET NATURLIGASTE sättet i världen: Syre till cell – när du vet hur man gör!

Det är det som är kruxet – det har visat sig att det är inte riktigt så lätt som det låter det där med att andas rätt. Vi har ju 168 timmar att ordna till det allra bästa – eller ställa till oreda i kroppen med!

För vem? Bara för dig som vill öka din förståelse för andningens naturligt helande kraft. Eller motsatsen! Och är bestämd att ta dig tid att ändra dina vanor. Stor eller liten spelar mindre roll. Men barn ihop med föräldrar.

Vissa kurser är alldeles speciellt för dig som vill ha hjälp med både förberedelse, kontinuerlig träning  – och uppföljning! Du får hjälp att hitta motivation, skapa tydliga bilder av vad du vill uppnå, hitta dina andningsmuskler och känna igen både fördelar och fällor i din andning. Uppföljningssamtalen är till för att du ska få fast mark under fötterna innan du går vidare på egen hand.

Andra kurser är för dig som har lätt att hoppa på nya rutiner och bara behöver veta vad och hur.

Skrolla neråt och se vilka alternativ som finns – finns inte ditt – kontakta mig så gör vi en ny variant!  Din egen!

 

HÖSTINTENSIVEN 2×4

Vecka 42 eller 43, 2017. Vill du snabbt komma in i nya rutiner – välj bland dessa veckor din träningsvecka med fyra dagars intensiv träning –  en – två timmar om dagen – om du vill och kan! Måndag, tisdag, torsdag och fredag. Syftet är som vanligt – du lär känna skillnad på fördelar och fällor i din andning – men får en mer flygande start till ditt nya piggare liv! Eftermiddagen är en repetition av förmiddagen så du missar inget om du är med på bara den ena – men du får mer träning och möjlighet att ställa frågor och få hjälp om du är med på bägge, förstås.

Förberedelse för att lyckas hitta dina nya rutiner: Att du är beredd att sätta av tid också på egen hand.

Välj vecka:

 • 1) Vecka 42: Datum: Den 16,17,19, 20 oktober.
 • 2) Vecka 43: Datum: Den 23, 24, 26, 27 oktober.

 

Tiderna är 10.00 – 11.00  och 18.00- 19.00 Du är med på så många tider du vill och kan under den vecka du anmält dig till. Tiderna kan ändras – om du hör av dig så kommer vi säkert överens.

Pris: 1800:- inklusive moms – anmäl dig till madeleine@tavarlig.se

Relaxator Andningstränare tillkommer – Pris 300:-

—————————————————-

Andningsträningsprogrammet – på 28 dagar!

För dig som inte behöver så lång startsträcka för att komma in i nya rutiner passar denna kurs.

Du tränar in stegen till en förbättrad andning, förbättrad hälsa och välmående. Vi börjar förberedelserna den sista veckan i januari och sen går vi tillsammans igenom alla fördelar och fällor med olika typer av andningar i den mest PERFEKTA 28-dagars träningsmånaden februari.

 Vintern 2018- TORSDAGAR – Den 25 januari och 1, 8, 15, och 22 februari samt uppföljning den 22 mars.

Pris: 1800:-  inklusive moms, anmäl dig till madeleine@tavarlig.se 

Relaxator Andningstränare tillkommer – Pris 300:-

————————————————

Kursen som tar hänsyn…

Din mjuka väg in till fasta rutiner – Andningsbas

 • I Fast Bas får du en Andningsinstruktör/coach för tre månader där du lär dig använda Medveten Andning i vardagen för att stärka din hälsa, energi och välmående till speciella tillfällen liksom i största allmänhet. På webinarieverktyget Zoom i vanliga fall –  men bor du i närheten av Bergkvara i Kalmar län är du välkommen på plats!
 • Jag hjälper dig att finna det många inte klarar på egen hand – vägen till rutiner som håller. Det är rutinerna du faller på. Inte viljan. Då är denna kurs perfekt för dig.
 • Du får tillgång till videokursen Medveten Andnings Grundkurs  som innehåller 39 korta och instruktiva videor om andning för livets olika frågor. Hinner du inte se alla under våra  tre månader tillsammans eller vill se om och om igen – kanske tillsammans med dina nära och kära – så har du tillgång till denna i två hela år!
 • Boken Medveten Andning
 • Relaxatorn – den lilla men oerhört kraftfulla andningstränaren
 • Stresstest
 • Välmåendetrappan
 • Hjälp att komma igång med motivation och målbilder.
 • 28-dagars Träningsprogram – som du hinner med att genomföra en till fyra gånger.
 • Ett paket Sleep Tape – inte bara för sömnens skull.
 • Tid – för samtal, träning, frågor och hjälp att finna mål och mening med träningen. Vi går igenom de för dig intressantaste styckena i boken Medveten Andning. Vi planerar efter dina behov och önskemål förstås.
 • Vi skapar en Facebook-grupp om du så vill – för ännu smidigare kontakt..
 • Du får tillfälle att inbjuda en när och kär en gång per månad till vårt möte – där även din vän får ställa frågor och öva med oss.
 • Kostnadsfri uppföljning cirka fyra veckor efter vår senaste träff denna tremånaderskurs – för en extra puff i rätt riktning så att du kan själv känna hur det är att  fortsätta din goda läkande andning på egen hand. Och du får ett Diplom för väl genomförd kurs –  grundat på dina egna mål för denna tid!

Din förberedelse:

 •  Intresse för hur din kropp fungerar när du ger den en chans att hitta tillbaka till sina inre läkande verktyg.
 • Tid för träning även utanför vår planerade tid.
 • Du betalar innan kursstart. Du får 10% rabatt om du tipsar en vän (eller flera – till än mer rabatt) som också anmäler sig och betalar innan din kursstart.

Kostnad: 6650:- inklusive moms.  För 16 träffar (I levande livet här i Bergkvara – eller över Internet) x 75 minuter allt material och filmerna för två år. Plus bonus; Uppföljningsträff med Diplom.

Variant:

 1. Bor du inom en timmes väg härifrån så är jag också flyttbar men du bekostar tid och transport.
 2. Är ni flera som vill ha kursen tillsammans – och samtidigt – så hör av er för sänkt pris per person! Ju fler desto bättre pris, naturligtvis.
 3. Önskar du mer tid för träning så är prislappen 350:-/timma.

 Anmäl dig till madeleine@tavarlig.se

—————————-                     ——————————-                      ————————-

Stöd hela vägen fram!

Kurskompis och stöd i din utbildning

 • För dig som vill men inte riktigt vågar. Jag vet hur det känns att vilja men inte orka, att ha lust men inte våga. Jag är Andningsinstruktör och coach och jag tänkte att det är ju perfekt för dig som känner att du behöver lite stöd och uppmuntran längs vägen. Jag älskar att lära och lära ut och att se andra göra detsamma!
 • Du får en riktigt grundlig kurs – som många läkare, tandläkare, psykologer, terapeuter mm mm skulle avundas dig om de bara tog sig tid att ta reda på den – om hur och varför din andning spelar så stor roll för din hälsa och ditt välmående. Utbildningstid 21 veckor.
 • Du får en utbildning som du kan använda enskilt eller som komplement till annat.
 • Bok och Relaxator andningstränare, Sleep Tape mm mm.. Tre stycken av varje = klart för start!
 • Du får i mig  en kurskompis som du kan prata med och öva med i samband med kurstillfällena – och emellan.  Du  väljer själv vilka övningar du vill träna och vad du vill diskutera med mig. Du tar upp med mig om det är något du funderar över. Vi har kontakt samma dag – direkt efter kursen om du vill – eller t o m mitt i  själva pågående kursen om du skulle behöva det- och veckan emellan så att du är väl förberedd inför nästa kursdag.
 • Du får i mig en andningsinstruktör och coach för att lättare komma över det du finner jobbigt med din egen träning.
 • Pris:  Mer info här om själva kursen till Andningsinstruktör. Beställer du Instruktörskursen genom mig så är priset 300:-/timme för tiden jag är anträffbar för dig. Du betalar för minimum 10 timmar första gången och sen för minimum fyra timmar/ gång.
 • Vi har dessutom kontakt i Facebook-grupp om du så önskar. Utan extra kostnad. Garanterat svar tre ggr/vecka.
 • Är ni flera som vill dela på mig under samma studietid så blir det en lägre pris/person!
 • 8000:- inklusive moms – och du får Instruktörskursen, coach och studiekompis/stöd i ett under hela utbildningstiden.  Anmäl dig till madeleine@tavarlig.se

—————————————

 

 • Dessa tider är planerade  – men du är väldigt välkommen med förslag på tider som passar dig bättre!

Syftet: Att hjälpa dig att hjälpa din kropp till FÖRBÄTTRAD HÄLSA, ENERGI OCH HARMONI – genom det naturligaste sättet i världen: Din andning. – Syre till cell!

Hittar du inte det du söker här så hör av dig för individuella tider och andra anpassningar till just dina behov! Mejla madeleine@tavarlig.se

Med vänlig hälsning,

Madeleine Blomberg,

INSTRUKTÖR  och Coach i Medveten Andning, skriver om andning  på Facebook i Medveten Andning och Conscious Breathing, ger dig en DAGLIG Andningpuff i Facebookgruppen ANDNINGSPUFF –  och som extra godis då och då  – gratis Andningsprat – webbaserad träff för dig som är lite nyfiken på andning eller vill ha lite hjälp med det praktiska.