Kurser – Andning i praktiken

Aktuellt: Rabatt på kurserna

Hela årets – 2017 – program

Medveten Andning i praktiken/Andningscoach

Se mer om VARFÖR du skulle vilja ha en Andningsinstruktör – på fliken ANDNINGSPUFF! Böcker, andningstränare, sovtejp mm hittar du i min Lilla Butik! Kurserna genomförs på webinarieverktyget Zoom – det enkla och smidiga sättet. Tycker du att det är lättare att träna personligt och utan skärm emellan – så är du välkommen hit till Bergkvara.  Du hittar till oss på fliken KONTAKT.

Skaffa dig en Andningsinstruktör: En sak är säker – ett steg i taget så kommer man fram – särskilt när man får lite hjälp i starten! Förbättra din HÄLSA, ENERGI OCH HARMONI – PÅ DET NATURLIGASTE sättet i världen: Syre till cell – när du vet hur man gör!

 OBS! NYHET  –  Andningsgrund! Kursen som ger väldigt mycket extra för pengarna! 

Medveten Andnings GRUNDKURS – 3 timmars instruktiva andningsvideor i Kombination med kurs i Medveten Andning i praktiken – Andningsträning i levande livet – på webinarieverktyget Zoom!

 I priset ingår: 

 • Tre timmars video – 39 korta videor i sex teman (två års tillgång) Se REKLAMVIDEO HÄR!
 • Boken Medveten Andning
 • Relaxator – Andningstränaren
 • Sleep Tape (en månads förbrukning)
 • 28-dagars Medveten Andningsträning – program i 7 steg – som hjälper dig nå dina mål!
 • OCH sex hela timmar av den personliga andningsträningen som du – eller den du vill ge detta i gåva – behöver för att verkligen hitta den medvetna läkande andningen! Medveten Andning i Praktiken. Du hinner med att få stöd i din 28-dagarsträning också – om du så vill!

Kostnad: 2650:- TID: JULI månad – och uppföljning i augusti.

Fler kurser i år!

TACK för att du beställer genom mig – madeleine@tavarlig.se  Obs! Glöm inte att du också är välkommen till Facebookgruppen Andningspuff – för en daglig puff i rätt riktning! Där finner du också möjlighet till gratis Andningsprat utan kostnad.

 

En riktigt bra Grundkurs med 39 filmer på totalt tre timmar  för 1200:- Se mer info här!

 

 

Du får en fantastiskt grundlig INSTRUKTÖRSKURS under 20 veckor / 2 timmar varannan vecka/ i Medveten Andning –  för 4 900:- Mer info här!

 

 

 

 

OBS! ANMÄLAN HAR GÅTT UT ! VÅREN 2017

 Kurser för alla som vill lära känna en god medveten andning i praktiken. Samma som –  SENSOMMAREN 2017 och VINTERN 2018 nedan!

För var och en som vill öka sin förståelse för andningens naturligt helande kraft. Eller motsatsen. Och alldeles speciellt för dig som vill ha både förberedelse och uppföljningImage result for bild vår och förstås hjälp under 28-dagarsträningen att hitta dina andningsmuskler och känna igen både fördelar och fällor i din andning. Uppföljningen efter fyra veckor vill uppmuntra dig att fortsätta din goda läkande andning på egen hand och träna upp dig ytterligare ett ”28-dagarspass” innan kursen är slut!

 • Klockan 09-10 ONSDAGAR den 26/4, 3/5, 10/5, 17/5, 24/5. Uppföljning den 21/6.

—————————–

OBS! ANMÄLAN HAR GÅTT UT ! SOMMARINTENSIVEN 1×5+, 2017

Denna INTENSIVVECKA består av morgonträning varje dag måndag – fredag. den vecka du valt. Samma upplägg i stort sett som ovan men här har du har chans att under en intensiv Image result for bild sommarvecka – fem morgnar i sträck gå igenom allt du behöver för att hitta dina rätta andningsmuskler, tips för att lära känna dina största hinder och träna bort dessa. Kanske passar detta bäst för dig har svårt att boka upp dig samma tid i flera veckor. Och dig som vill bjuda in dina barn till nya andnings-och hälsoäventyr!? En perfekt förberedelse för 28 dagars andningsträning!  Tiden är kl 9-10 MEN hör av dig om du önskar en annan tid!

 • PS! Du väljer mellan veckorna 24, 25 eller 26. PLUSBONUSl: Ett personligt samtal när det passar dig bäst!  Före, under eller efter kursveckan. (Ca 30 minuter.)  Datum: 13 – 30 juni.

———————————-

Plommon, Fruktkorg, Frukt, Violett   SENSOMMAREN 2017  Morgon/middag eller kvällstid!

 Med denna kurs – samma innehåll som VÅREN 2017 och VINTERN 2018 – kan du känna dig trygg hela tiden medan du kör din 28-dagars andningsträning i Medveten Andning! Inklusive förberedelse och uppföljning. Perfekt för dig som vill få ut det mesta möjliga under din 28-dagars andningsträning och dessutom ha möjlighet att köra en omgång till innan du står på helt egna ben!

Kursen pågår TISDAGAR vecka 36–40 samt uppföljning vecka 44. Du väljer mellan morgon-, middag- och kvällskurs. Datum: Tisdagar: 5, 12, 19, 26 september och 31 oktober.

 

Tisdagar den 5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10 och 31/10.

Välj mellan: 1) Morgonkursen: Kl 09-10, 2) Middagskursen: Kl 12-13 eller 3) Kvällskursen: Kl 19-20

Pris: 1500:-  – anmäl dig till madeleine@tavarlig.se

—————————————

HÖSTINTENSIVEN 2×4, 2017

Vecka 42 eller 43. Vill du skynda på att komma in i nya rutiner – välj bland dessa veckor din träningsvecka med fyra dagars intensiv träning två timmar om dagen – om du vill och kan! Må, tis, tor, fre. Syftet är som vanligt – du lär känna skillnad på fördelar och fällor i din andning – men får en mer flygande start till ditt nya piggare liv!

 Välj vecka:

 • 1) Vecka 42: Datum: Den 16,17,19, 20 oktober.
 • 2) Vecka 43: Datum: Den 23, 24, 26, 27 oktober.

 

Tiderna är 09–10 och 19–20 Du är med på så många tider du vill och kan under den vecka du anmält dig till.

Pris: 1500:-  – anmäl dig till madeleine@tavarlig.se

—————————————————-

VINTERN 2018

Samma som VÅREN 2017 och SENSOMMAREN 2017 – Du tränar in stegen till en förbättrad andning och en förbättrad hälsa och välmående. Vi börjar förberedelserna den sista veckan i januari och sen går vi tillsammans igenom alla fördelar och fällor med olika typer av andningar i den mest PERFEKTA 28-dagarsmånaden februari.

TORSDAGAR – Den 25 januari och 1, 8, 15, och 22 februari samt uppföljning den 22 mars.

Pris: 1500:-  – anmäl dig till madeleine@tavarlig.se

————————————————

 • Dessa tider är planerade  – men du är väldigt välkommen med förslag på tider som passar dig bättre!

Syftet: Att hjälpa dig att hjälpa din kropp till FÖRBÄTTRAD HÄLSA, ENERGI OCH HARMONI – genom det naturligaste sättet i världen: Din andning. – Syre till cell!

Hittar du inte det du söker här så hör av dig för individuella tider och andra anpassningar till just dina behov! Mejla madeleine@tavarlig.se

Med vänlig hälsning,

Madeleine Blomberg,

INSTRUKTÖR i Medveten Andning, skriver om andning  på Facebook i Medveten Andning och Conscious Breathing, ger dig en DAGLIG Andningpuff i Facebookgruppen ANDNINGSPUFF –  och som extra godis då och då för andningsnördar – gratis Andningsprat – webbaserad träff för dig som vill ha lite hjälp med det praktiska.