Här bloggar jag på FreeFoot!


http://freefootyourself.blogspot.com
skriver jag om min fotresa. Klicka in på “Madeleines fotresa” för att se alla inläggen i rad! Men titta gärna på de andras inlägg – vi är i helt olika faser av vår utveckling och kompletterar varandra väl. tycker jag!


Jag märkte en gång för några år sedan att hur pigg jag än nu blivit – en oerhörd förvandling – så fattades det något viktigt. Och jag drogs till Medveten Andning och har varit lyckligt fast sedan dess. Det där med andning påverkar alla delar av vårt sinne och vår kropp. Vilket redskap -gratis, enkelt att “plocka fram” och alltid närvarande!

Medveten Andnings sju goda vanor som leder till förbättrad hälsa, energi och harmoni i livet!

Med detta redskap i mig blev livet ett äventyr! Och allt kunde det fixa, tyckte jag. Och vart jag såg fanns människor som liksom jag fick fantastiska bevis på att en andning som varit eftersatt går att fixa till! Och livet lekte… Tills jag blev otålig en dag. Jag kunde inte längre springa för min onda fot. Onda knä. Hela benet svullnade. Inte bra… Hela kroppen kraskade vid varje steg.

Springande fötter – en sån känsla!

Jag råkade in på nästa steg av “en slump” och vips hade jag köpt mig ett par riktiga skor där ett par hela fötter får plats att röra sig och vara med i varje steg. Var så nöjd och glad för nu, nu har jag både andning och plats för fötterna i varje stund! En bättre grund finns väl inte att stå på?

Ganska snart förstod jag att det var dags för ännu ett steg ut i det okända för mig: Någonting allvarligt är fel – skorna ändrade min hållning och jag kände mig som en drottning. Men fortfarande var någonting fel. Och jag insåg att skorna är inte allt – jag måste också lära mig att gå!

Är det möjligt? Kan man verkligen lära gamla hundar sitta? Ja, allt är möjligt för den som har hoppet kvar – och jag fick i rask takt kontakt med

1) Magnus Björkholm – som står bakom FreeFoot – sko- och rörelsebutiken som finns i våra tre största städer!

2) Rickard Dahlgren som bloggar för fullt om fötter och framgång på bloggen ovan –
http://freefootyourself.blogspot.com.

3) Och sist men verkligen inte minst bästa coachen Åsa Rylander (som utbildar på FreeFoot – du hittar henne på https://exactmove.se/ ) som hjälpte mig igång med sina magiska små rörelser hit och dit.

Inne på FreeFoot, Djäknegatan i Ma
lmö – första träffen med Åsa.
Här fick hon mig att hitta mina fyra punkter under fötterna
och studsa på dem med glädje och kraft!

Det finns fler som är inblandade i min Fotresa – mer om det längre fram. Jag ville bara berätta att jag är på gång – och kanske vill du också känna att du går framåt med enkla, lätta, mjuka steg!? Jag har märkt att ju mer ärlig jag är i min resa mot njutning i vardagslivet desto fler är intresserade av att läsa. Kanske det är många fler än jag som söker det enkla som är det stora i livet! Det som är gratis och som vi redan har med oss. Läs bloggen!