ANDNINGSPUFF

Andningspuff – heter fliken – efter min lilla goda grupp på Facebook som satt igång så mycket!

Hejsan!  Jag heter Madeleine och jag vet att de flesta hälsoproblem du har beror på att du någonstans missat att varje cell måste ha sitt syre för att du ska må bra! Därför är jag här nu för att hjälpa dig att hitta (tillbaka till) din goda andning och ta kommandot över ditt liv! Låter det tokigt att du borde kunna andas bättre? Inte tokigare väl än att du kan äta bättre, sova bättre, tänka bättre – för din egen förbättrade hälsa, energi och harmoni?! 

Gruppen Andningspuff kom till för att jag  utbildade mig  i Medveten Andning och i min glädje över resultaten kände jag att jag bara måste dela med mig!

Jag älskar att leva, lära och lära ut! Som sjubarnsmor med många  – för tillfället 17 stycken – barnbarn, egenföretagare, utbildad skötare och undersköterska är jag van att se efter andras behov och älskar att hjälpa till när jag kan. Men som diplomerad andningsinstruktör känner jag speciellt stor tillfredsställelse i att följa dig en bit på vägen i att själv förbättra din hälsa, genom ditt sätt att andas, välja och leva mer medvetet.

Det är en mäktig sak att lära sig hur vi kan uppmärksamma och justera vart vi är på väg, och hur en sån enkel sak som andningen kan få oss att må bättre, bli starkare och friskare. Eller motsatsen!

Facebookgruppen Andningspuff kom  att blir mitt skötebarn där jag dagligen delar med mig av övningar och påminnelser om den kraftfulla andningen.  Väldigt snart insåg jag från kommentarerna att det finns ett stort behov att få mer personlig vägledning för att hitta sin läkande andning. Det var lättare sagt än gjort för dem – precis som för mig själv i början! Det var då jag satte jag igång Andningsprat – samtal och övningar i webinarform – för att öga mot öga kunna hjälpa till – nära och personligt, fast på distans. Efter mycket god respons blev det naturligt att gå ett steg till och skapa kurser liknande Andningsprat men över längre tid och med fasta tider. Det blir på ett mer personligt plan och stöd både i och utanför mötestid.

 Några mina stoltaste ögonblick som instruktör/andningscoach var när en kvinna bad att få berätta något för oss andra i gruppen. Ungefär så här löd orden: Jag kom hit med stor ångest när vi började och nu, tack vare dina förklaringar och övningar så är den som bortblåst!  En annan kvinna berättade att hon flitigt – men utan framgång – hållit på att andningsträna i flera månader. Men genom mina övningar – under en enda timma – hittade hon sina andningsmuskler och berättade hur skönt det var att äntligen ha lärt sig använda dem rätt.

Mycket mer- och kanske än mer fascinerande skulle jag kunna berätta  som t ex sömnproblem, depression, ångest,  oro, yrsel,  hjärndimma,  muskelsvaghet,  värk, glömska, håravfall – och rinnande ögon. Som “hux flux” försvunnit efter andningsträning. Och när barn direkt upplever smärtlindring och lugn av att lära sig en långsam utandning – t ex genom det lilla behändiga hjälpmedlet Relaxatorn – då fattar man. Barn lurar man inte. Det funkar!!!

Stressen i kroppen visar våra svaga länkar… de må se olika ut – men grunden är  det densamma.  Se till att det funkar med syre till cell. Annars blir det problem. Så enkelt är det.

Jag är tacksam för alla upplevelser och erfarenheter som jag har fått hittills som andningsinstruktör och ser fram emot att jobba med dig så att du också kan ta kontroll över din andning  – och därmed ditt liv!

— — —

Du når mig på 070/6078670 och på madeleine@tavarlig.se

Mer info om vad detta är finner du på www.medvetenandning.se. Gå gärna in och Facebooksidan – och bli medlem i den offentliga gruppen där vi lägger ut intressanta saker några gånger per vecka.

I min lilla hemtrevliga grupp Andningspuff får du små inlägg varje dag – för att påminnas om din vardagliga andning till bättre hälsa. Välkommen!

—- —- —- —- —- —

Skaffa dig en Andningsinstruktör: En sak är säker – du lär dig hitta en andning som hjälper dig till bättre hälsa, mer energi och harmoni!

— — — — — —

Hela årets program med Andningsträning – när du vill ha stöd att hitta din bästa andning

Syftet: Att hjälpa dig att upptäcka din bästa andning – och hjälpa din kropp till bättre hälsa, energi och harmoni!

Med vänlig hälsning, Madeleine Blomberg – Instruktör i Medveten Andning – Skriver om andning, håller daglig Andningpuff samt då och då Andningsprat – gratiswebinaret för dig som vill ha lite hjälp med det praktiska.

***