ANDNINGSPUFF

Andningspuff – heter fliken – efter min lilla goda grupp på Facebook som satt igång så mycket!

Hejsan!  Jag heter Madeleine och jag vet att de flesta hälsoproblem du har beror på att du någonstans missat att varje cell måste ha sitt syre för att du ska må bra! Därför är jag här nu för att hjälpa dig att hitta (tillbaka till) din goda andning och ta kommandot över ditt liv! Låter det tokigt att du borde kunna andas bättre? Inte tokigare väl än att du kan äta bättre, sova bättre, tänka bättre – för din egen förbättrade hälsa, energi och harmoni?! 

Gruppen Andningspuff kom till för att jag  utbildade mig  i Medveten Andning och i min glädje över resultaten kände jag att jag bara måste dela med mig!

Jag älskar att leva, lära och lära ut! Som sjubarnsmor med många  – för tillfället 17 stycken – barnbarn, egenföretagare, utbildad skötare och undersköterska är jag van att se efter andras behov och älskar att hjälpa till när jag kan. Men som diplomerad andningsinstruktör känner jag speciellt stor tillfredsställelse i att följa dig en bit på vägen i att själv förbättra din hälsa, genom ditt sätt att andas, välja och leva mer medvetet.

Det är en mäktig sak att lära sig hur vi kan uppmärksamma och justera vart vi är på väg, och hur en sån enkel sak som andningen kan få oss att må bättre, bli starkare och friskare. Eller motsatsen!

Facebookgruppen Andningspuff kom  att blir mitt skötebarn där jag dagligen delar med mig av övningar och påminnelser om den kraftfulla andningen.

 

Väldigt snart insåg jag från kommentarerna att det finns ett stort behov att få mer personlig vägledning för att hitta sin läkande andning. Det var lättare sagt än gjort för dem – precis som för mig själv i början! Det var då jag satte jag igång Andningsprat – samtal och övningar i webinarform – för att öga mot öga kunna hjälpa till – nära och personligt, fast på distans. Efter mycket god respons blev det naturligt att gå ett steg till och skapa kurser liknande Andningsprat men över längre tid och med fasta tider. Det blir på ett mer personligt plan och stöd både i och utanför mötestid. Hör av dig om du känner att du vill veta mer. HÄR.

***