Andningspuff

Andningspuff – heter fliken – efter min lilla goda grupp på Facebook som satt igång så mycket!

Andningspuff kom till för att jag  utbildade mig  till instruktör i Medveten Andning och i min glädje över resultaten kände jag att jag bara måste dela med mig!

Jag har bland annat lärt mig att de flesta hälsoproblem vi har du och jag beror på att vi länge missat att andningen måste vara bra för att varje cell ska få sitt syre –  och för att kropp och sinne ska må bra! Mer syre till cellerna, helt enkelt!

Låter det tokigt om jag säger att du högst troligt kan andas bättre – och därmed må bättre? Inte tokigare väl än att du kan äta bättre, sova bättre, tänka bättre – för din egen förbättrade hälsa, energi och harmoni?! Det är ju inte så att jag misstänker att du inte andas dygnet runt – det handlar bara om att man kan andas på olika sätt och vissa sätt skapar inflammationer som skapar sjukdomar och psykisk ohälsa  – och det vill väl ingen råka ut för om det går att undvika!

Jag älskar att leva, lära och lära ut! Men som diplomerad andningsinstruktör känner jag speciellt stor tillfredsställelse i att följa dig en bit på vägen medan du förbättrar din hälsa, genom ditt sätt att andas, välja och leva mer medvetet.

Det är en mäktig sak att lära sig att bli mer medvetna och börja justera vart vi är på väg, och hur en sån enkel sak som andningen kan få oss att må bättre, bli starkare och friskare. Eller motsatsen om vi nonchalerar den!

Facebookgruppen Andningspuff kom  att blir mitt skötebarn där jag dagligen delar med mig av övningar och påminnelser om den kraftfulla andningen.

Väldigt snart insåg jag från kommentarerna att det finns ett behov att få mer personlig vägledning för att hitta sin läkande andning. Det var lättare sagt än gjort för dem – precis som för mig själv i början! Det var då jag satte jag igång Andningsprat – samtal och övningar i webinarform – för att öga mot öga kunna hjälpa till mer nära och personligt, fast på distans.

Efter mycket god respons blev det naturligt att gå ett steg och erbjuda coachning liknande Andningsprat men över längre tid för enskilda eller i grupp. Det blir på ett mer personligt plan och stöd både i och utanför mötestid. Hör av dig om du känner att du vill veta mer. HÄR.