Morgonpigg

För enskilda och mindre grupper

Är du morgonpigg – eller vill bli pigg? Då kan det här passa dig som vill ladda lite lätt men kraftfullt inför dagen. Passar alla åldrar – men man bör kunna andas själv och gå själv. Betoning på gå även om man får anstränga sig i vilken takt man vill. Jo, för lite takt blir det för att få fart på blodcirkulationen! Och förstås – Andningstips för att du snabbt ska hitta ditt piggaste jag! Hört talas om lågintensiv träning och vad det innebär? Kommer du så får du veta mer om det – lite i taget. Bor du i Torsås kommun, kanske lämnar barn på Bergkvara skola? Kom över och få lite fart på dagen ihop med mig! Du får en rad gratistips på hur du kan komma igång och hämta tillbaka dina krafter. Du hamnar rakt in i det morgonpigga med rätt andningsteknik och enkla övningar.

Allt i din takt – den enda takt som är till nytta för just Dig! Vi startar med att Klappa – Klappa igång blodcirkulationen med ThaiChiQigong-inspirerad uppvärmning. Vi mjukar upp oss och får upp flåset till rytmisk gågympa. “Räkna steg”-övningen kommer du att gilla – vare sig det är inomhus eller på väg ner till havet om väder och deltagare kan samsas om det. Den hjälper dig att hitta den viktiga rytmen i ditt andetag och styrka i dina magmuskler! Och allt sker i Din takt – för att det är den snabbaste vägen till mer kraft för Dig!

En skön start på morgonen. Och alltid – det kan du räkna med – Andningsträning – relaterad till det vi håller på med! För din hälsa, din energi och din harmoni!

Jag tror att 20 minuter kan vara fullt tillräckligt för många men håller gärna på i 30 minuter om det skulle passa dig bättre.

Tid: 08.15 – 08.45. Dag: Måndag – Lördag. Boka tid, se mobilnummer nedan. Klädsel: Helt valfri – vad som passar att gå och röra sig i! Pyjamas, träningskläder, jobbkläder… Plats: Bergkvara – närmare bestämt får du veta när du hör av dig. Kom till “Morgonpigg” och få lära dig hur man kan hitta och ta tillvara det enkla och starka i sig. Du blir mer rörlig, pigg och uthållig. Och mer energi vill väl alla ha? Hör av dig genom att skicka ett meddelande: Skriv t ex “Morgonpigg” till mobilnummer 070-607 86 70 så svarar jag snart jag kan.

Vill du ha en annan tid än den jag föreslog – hör av dig! Att gå och andas är alltid rätt tid på dagen! 🙂 Se mer om andningens påverkan på hälsan och välbefinnandet – www.medvetenandning.se. Och välkommen till min grupp Andningspuff på Facebook -för en liten daglig puff i rätt riktning!