Andningsvandring, , För FÖRETAG, FÖRENINGAR; GRUPPER

Andningsvandring är ett sätt att på ett enkelt och trevligt sätt hjälpa dina anställda, din grupp eller förening att samarbeta och samtidigt lära sig om andningens fördelar och fällor!

MTC AndningsVandring – en “tipspromenad” full av intressanta fakta som tar dig steg för steg fram emot en avslappnande och läkande andning. Nyttiga övningar för att hitta sina viktigaste andningsmuskler.

Tidsåtgång bestäms av er – ju djupare ni vill gå in i tipsen desto längre tar det. Och förstås beroende på hur många ni är och hur långt ni vill gå. Att vara rullstolsburen eller andra handikapp är egentligen inget hinder – det är ni själva som bestämmer rutten och placerar ut  “tipslapparna” av olika slag. 11 stycken för själva rundan och resten att plocka in i början, slutet eller när man vill.

Till varje deltagare medföljer: Ett protokoll att fylla i under rundan och ett deltagarkompendium med alla viktiga grunder i för att kunna fortsätta sin andningsresa på egen hand.Här har du paketet som ger valuta för varje steg – Andningsvandring för dina anställda, din förening, din grupp! När du vill ge dem något för livet.