Andningspaus – RETREATi vardagen

Retreat – ordet som står för lugn, återhämtning, avkoppling, energiproduktion på hög nivå – och glädje. En andningspaus för att hämta kraft. Ha det roligt att hitta tillbaka till det enkla och sköna. Som att “gå på soluppgång”, sköna promenader längs skog och hav, tid för samtal, högläsning, sällskapslekar… enkla saker där man lär känna varandra – och så andning/avslappning förstås med allt vad det innebär. Du lär dig för livet hur stark du är, hur mycket du kan – om du bara hade vetat.

Här hos oss kan du få det. För hela eller delar av familjer som vill hitta tillbaka till enkelhet i livet. Familjerum – “båtrummet” – för 6 personer i dubbelbädd, två enkelbäddar och så “båtsängen” förstås. Den brukar vara de mindre barnens favorit och är en robust våningssäng med liten mysbädd nere och båtratt uppe. Balkong med sittplats för alla. För andra finns dubbelrum eller enkelrum. Badrum, vattenkokare och litet kylskåp i “miniköket” (ett par hyllor infällda i väggen). Sällskapsrum med bäddsoffa för två – om ni är en större familj som vill ha hela våningen för er själva. Lego, pussel och dockor, hopprep, spelkulor och ett skåp fullt med sällskapsspel, kubb, 500 meter till bokskog, hav och fria vidder. Möjlighet kan finnas att hyra cyklar och få barnpassning.

Ju tidigare du bestämmer dig, desto säkrare att du får plats på det sätt du önskar. Du och de dina får dagligt undervisning och träning 2 gånger per dag för att hitta er bästa andning i ER vardag. Antal nätter 2 – 5 eller längre upp till två veckor – men då med paus på söndag från ledda övningar. Mat och priser kan diskuteras. Vi gillar att du är här och du får gärna vara med och äta vår mat, eller du handlar och lagar själv kanske du helst går ut och äter på Sjökrogen på Dalskär, Pizzeria Turin här i Bergkvara eller någon annanstans i grannsamhällena.

Nybakade frallor kan du få varje morgon som så önskas! Ute i trädgården, på sängen eller vid köksbordet. Känn dig som hemma. Det är så du bäst lär dig din bästa andning – den som ska bära dig framåt genom livet på lätta vingar!

Bilder kommer på de rum du kommer att bo i medan du lär dig att andas dig friskare, friare och gladare.

Hör av dig så får du veta allt du kan behöva.