28-dagars Medveten Andningsträning

Att andas är enkelt – det går av sig själv. Men att andas på ett bra sätt i vardagens alla tillfällen är inte lätt. Inte ens när man förstår principerna. Det handlar om att bli medveten. Sju stycken principer jobbar du med i 28-dagars andningsträning för att förbättra din hälsa, din kondition, din sömn, din energi och välmående! Och ett program i sju steg är utarbetat till hjälp för dig som komma igång och lära känna din andning och dina möjligheter till mer styrka och kraft i vardagen och i din träning! 28-dagars Medveten Andningsträning och är till stor hjälp för den som gillar tanken på träning.

Köper du en privat coachning genom mig får du sju coachtillfällen, och Träningsprogrammet 28-dagars Medveten andningsträning tillsammans med boken Medveten Andning och andningstränaren Relaxatorn samt en månadsförpackning SleepTape ingår. (Skulle du redan ha dem och inte vill ha fler kan vi diskutera det.) P ris: 1 800:- Produkterna nedan ingår och du behöver dem för din träning – totalt värde 700:-/paketvärde 450:- . Vi träffas över Internet eller i Bergkvara. Är ni en grupp som vill träna tillsammans kan vi bestämma en annan plats inom en timma härifrån – och diskutera priser.

De sju coachtillfällena hjälper dig att förbereda dig i god tid innan träningen börjar, du får stöd och hjälp att se fällorna i andningen, får hjälp att lära känna dina andningsmuskler, vill du så hjälper jag dig att fylla i både förberedelserna med målbilder och veckovis, får andningsträning – olika övningar varje vecka, träna avslappning och lär dig hur lågintensiv träning kan ge din kropp mer styrka än du anar.

Detta paket samt sju coachtillfällen medföljer coachningen i 28-dagarsträningen.