Måste jag sluta blogga nu?!

Ett sånt krångel – hur ska man stå ut? Hur gör andra? Vad borde jag göra? Den här bloggen den blir min död. Den stressar mig för jag vet inte vad jag ska göra med den! Jag vill ha en blogg som är fin, lätt att hitta i och som innehåller de där guldkornen som man vill hitta när man bäst behöver dem och få in nya enkla, sköna vanor i vardagen! Såna som gör livet ljust och lätt.Men faktum är att jag har tagit bort mer än jag ha skrivit dit på senaste året och det är så tråååååkigt och triiiiist att jag känner mig färdig att grååååta en skvätt. Vart tog alla mina fina planer vägen…? Inte hittar man dem här i alla fall. Uch och tvi.

Borde kanske lyssna lite mer på mina råd till andra till exempel i den här blogginlägget du ser i bild ovan? Det lugnar både sinne och kropp. Jag har alltså bloggat på ANDRA ställen. Voffodådå?

Det är väl ett bra sätt att slippa undan min frustration och det där att jag känner att jag inte klarar mig själv. Att jag har ett stort behov av att få hjälp med det tekniska på denna sida men inte vet vem som kan och hinner och vill hjälpa mig.

Man ska ha integritetspolicy, man ska säkra den så man får ett hänglås istället för den mindre smickrande texten uppe i webläsaren “Inte säker” – då måste man säkerhetskopiera sidan först och jag orkar bara inte! Allt detta är så krångligt! Och troligen inte ens nödvändigt – bara att det verkar så. Men jag går vidare i länkar hit och länkar dit och det enda som händer är fler orosväckande texter och frågor om vilken betalning jag föredrar. Vilken summa och vilken uppdatering jag vill ha. JAG VILL INTE ha fler saker att betala just nu, tack. Och det SKA INTE behövas har jag hört av experter. Jag har vad jag behöver jag vet bara inte vad jag ska göra med det. Som med andning och annat vi har i kroppen så har vi oftast helt vad vi behöver – vi bara har inte lugn nog att ta oss tid att utforska det där “tekniska”.

Ditt första möte med mig är inte så himla mysigt! INTE SÄKER??? Vem vågar fortsätta? Den som vet vad det handlar om – men gör alla det?

Mina tankar är inte heller helt klara och ordningsamma – ju mer tekniskt stök, desto rörigare blir de – så jag borde verkligen ta mig en stilla stund och en ordentlig titt på varför, hur och vad-frågorna och kolla upp vilka rubriker jag ska ordna olika tankar under – så att man kan tagga rätt och hitta lätt! (Åh, suck, så jobbigt!) Det finns ju så mycket gott och tavarligt som snabbt och lätt fixar till vardagens pussel och slit – och det är min vilja att samla det bästa här på tavarlig.se. Det är här jag vill dela med mig! (Ja, det är det som driver mig – jag vet så mycket men har det så rörigt att jag inte kan dela med mig! )

Å andra sidan är det JÄTTEKUL – och det betyder så otroligt mycket för mig – att jag får skriva i FreeFootbloggen! och på Facebooksidan Medveten Andning ! Och förstås i grupperna – bland annat min egen Andningspuff – där jag dagligen ser till att dyka upp. De hjälper mig att ha fokus och hålla fast vid det som är viktigt för mig för att hålla mig på fötter och ha tankarna i ordning. Och att få dela med mig, som också är väldigt viktigt för mig!

Det är bara det att… Så mycket mer kan göras om jag bara fick in mina tänkta inlägg här på sidan också – och inte bara låta spridda tankar sväva runt outvecklade, oklassificerade och omöjliga att hitta när man som mest letar efter dem. Ordning och reda längtar jag efter och om det finns någon som vill hjälpa mig med alla röda lampor som lyser när jag öppnar adminpanelen… så vill jag gärna veta det.

Det är helt klart mitt ansvar att fixa detta – men hur??

Det här tekniska är så krångligt så jag bloggar hellre på annat håll – det är det det handlar om. Jag tappade orken och lusten ett tag och länge låg skrivandet på den där berömda och hatälskade hyllan. “Bara” för att det är så mycket som krååånglar! Skulle du – eller någon du känner – ha lust att hjälpa mig så kan du/den i utbyte få många dyra råd och hjälp av mig med att komma igång att utnyttja sina inneboende resurser. Helt utan kostnad förstås. För din hälsas skull. För ditt välmåendes skull. Och jag som redan har stor koll på detta (haha… tänker du kanske men det är lättare att hjälpa andra än sig själv, ibland, eller hur? 🙂 Och jag HAR ju faktiskt tagit mig upp igen.

Så ja, nu har jag gnällt klart för ett tag. Och allt kommer att gå i sina vanliga banor tills något nytt smäller till. Här eller där. Eller inte?

Om inte Om dyker upp och hjälper till! 🙂 Tills dess får väl alla tavarliga görs som de brukar göra – gå någon annanstans och leta sig fram efter det som hjälper dem att i vardagen få lite lugn så att näsan då och då i allafall kan komma över vattenytan… Tipsa mig gärna här i en kommentar – så har jag också någonstans att gå när jag behöver lite hjälp. Men den måste vara lätt att läsa – annars orkar jag bara inte!

Kram och glad dag – kom ihåg att gå in på min nya sida om Fotbloggandet – Och förstås – gruppen Andningspuff – allt för en liten daglig puff i rätt riktning. Jag vet att det är lärdomar om hur kroppen funkar som hjälper mitt sinne att klättra upp igen där det hör hemma. och jag gissar att det är så med dig också!!

Då var det dags för lilla PS!-et: Kom ihåg att gå in på min nya sida om Fotbloggandet – http://freefootyourself.blogspot.com/ Och gruppen Andningspuff – allt för en liten puff i rätt riktning. Jag vet att det är lärdomar om hur kroppen funkar som hjälper mitt sinne att klättra upp igen där det hör hemma. och jag gissar att det är så med dig också!! Lycka till! Och kram igen! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *