Tavarlig.se har blivit med logga

Tavarlig.se har blivit med logga!

Jag håller på att fixa med hemsidan – nu igen. För ett tag sen fick jag städdille och rensade bort det mesta. Bra tankar och tips men alldeles för rörigt. Ett steg i taget… När sidan inte är så trevlig eller smidig som jag vill ha den, hindrar det mig från att skriva i bloggen, att lägga upp bilder och sidor med viktiga tips i vardagen! Jag vill inte att någon ska se röran, ju. Det är oerhört frustrerande, vill jag meddela! Men tror man att ingenting egentligen fattas här i världen så ser man sig om och då upptäcker jag att jag har vad jag behöver! Jag har ju den stora turen att känna ljuvliga Elina Bernpaintner! Hon råkar älska att jobba med digitala bilder och tänka sig – hon bestämde sig på stört att ge mig en hjälpande hand! Se så snyggt det blev! Energin är på plats – tack vare den fina loggan! Nu minsann – nu är jag ett steg närmre att ordna mina fonter och bilder och inlägg och sidor och … ja, jag är på g, helt enkelt!

Jag har satt upp den i fliken också – så om du sparar ner sidan som bokmärke så ser du det. Då sitter det ett par grenar som blir levande av att användas tillsammans och påminner dig om att precis så är det när man är tavarlig! Man tar det man har – ser sig omkring och funderar på hur man ska hitta nästa bit och så bara blir det nåt bra! Nåt man aldrig hade kunnat köpa i affären. Det blir bara bättre allting. Det där lilla bär frukt – eller blad! Hur som helst – det lever och blir mer!

Elina Bernpaintner är en härlig ung kvinna med många talanger – förutom att hon är otroligt trevlig, glad och pigg – så är hon bra på allt som är vackert. Musik, kläder, bild är de sammanhang jag sett henne glänsa mest. Vill du ha något gjort – hör dig för med Elina. Det hon inte kan hjälpa dig med – eller känner någon annan som kan – det finns nog inte. Du hittar henne här i länken!

Den här med texten under valde jag.

Den här loggan med text till valde jag som du kanske såg – istället för att ha bild utan text och en förklaring under. “Tavarlighet – Konsten att se det stora i det enkla” Jag velar hit och dit – men just nu är jag nöjd som det är. Enkelt, helt enkelt! Kom gärna med förslag!

Med glada och energiska hälsningar och ett stort tack till Elina!

Madeleine

e

2 thoughts on “Tavarlig.se har blivit med logga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *