En skön morgon tillsammans med min kropp :-)

Jag vet inte vad en skön morgon är för dig just nu men själv värdesätter jag att ligga kvar och bara vara ett tag innan jag går upp. Jag är jag, i en kropp som fungerar tillräckligt bra för att träna, med en hjärna att ge jobb och känslor som kan göra mitt liv glädjefyllt. Jag äger allt detta – det är mitt idag och jag har så mycket mer att glädjas åt märker jag när jag väl börjat. Jag tar min lite sega ovilliga kropp till toaletten, väcker upp den med vatten.. Och gör de utlovade Fem tibetanerna. Lugnt. Relaxatorn på tvåan.  ( En liten pryl som ger lätt motstånd för att träna upp lungor mm. Se mer i fliken om Andning. Bild i fliken Andningspuff.)

Vilar ut mellan varje tibetan. Passar på att skicka tankar som sätter sig som njutning i magen.
(innanför de mjuka sladdrigheterna:D) Jag litar på att det är stärkande att snabbt se förbi brister och gå på det jag uppskattar. Och DET STÄMMER! Nu tar jag kroppen ut på en cykeltur av bara farten! EN SKÖN MORGON önskar jag dig och din kompis kroppen! 😉

Madeleine Blombergs foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *