Styrka från de fem tibetanerna

Idag är den första dagen i mitt nya liv – och jag sätter åter igång med att göra de fem tibetanerna. Genom kursen till Andninginstruktör i höstas fick jag de fem tibetanerna som läxa och det gav mig härliga och spännande erfarenheter. Ett inre ljus, en stabilitet och fysisk styrka!! Härligt är ordet.

Nu när jag hittat mera lugn i mig så kommer det att bli ytterligare erfarenheter, det är jag säker på. Vill du börja du också att få in styrka och kraft i kropp och sinne tillsammans med mig? Här har du både video och goda råd. Men först av allt: Känn att du kan ta dig tid. Njut. Älska din kropp som låter dig göra detta. Lycka till!
https://www.medvetenandning.se/…/fem-tibetaner-med-relaxat…/
PS! Känner du till någon som skulle må bra av dagliga andningspuffar – välkomna dem till facebookgruppen Andningspuff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *